Nejnovější recenze ze sekce Zahradní krmítka a budky
super
Ptáci ho milují, hlavní je, že se si do něj nemůžou moc kálet a válet se v něm, tudíž nebudou tolik přenášet nemoci.
pěkný vzhled
rozměry vyhovují požadovanému účelu
dobrá cena
jednoduchá montáž, vše potřebné přibaleno
Budka vypadá dobře, uvidíme jak po sezoně.
Zatím budky vypadají dobře, uvidíme po sezoně.
Používáme opakovaně a ok.
Zatím ještě nevyzkoušen,je na příští sezonu,ale líbí se nám.
objednala jsem jinou budku, takže tuhle neposoudím
Kvalitní budka s otevíracím otvorem.
Velmi praktické provedení vzhledem k hygieně, dá se snadno rozmontovat na dvě části. Snadná montáž k zábradlí, ke stromu , na větev. Vzhled krmítka je taky velice povedený. Cena příznivá .
Rychlý nákup odpovídající cena do interiéru dobrý ven asi ne.
Odpovídající cena výkon.
- Mám jich několik a prikoupila jsem na příští zimu
plast a snadná rozebratelnost umožnují dobré čištění.
- pěkný dizajn
- doporučení Českého svazu ornitologického
- více variant instalace
Kromě uvedených výhod oceňuji dostatečnou kapacitu zásobníku, snadnou kontrolu a doplňování, dostatečný přesah stříšky, otvory pro odvádění srážkové vody.
Z hlediska snadného přístupu středně velkých ptáčků by ale mohlo být krmítko o několik centimetrů vyšší.
Krmítko je vhodné pro široký okruh uživatelů, určitě nevyžaduje každodenní péči a jeho cena je vzhledem k předpokládané životnosti velmi výhodná. Prozatím lze jedině doporučit.
ptáčci jsou spokojení
rozevírá se
Kvalitní a moc hezké zpracování.
Myslím si, že bude velmi útulné :)
- Primo od vyrobce je budka polepena reklamnimi papiry a kdyz to strhnete tak vam zam zustanou zbytky od lepidla a kusy papiru. Opravdu vynikajici tah ... tohle mi hlava nebere.
- Strecha budky je sice odklapeci ale neni nicim zajistena takze to musim prisroubovat aby se do budky nikdo nedostal z boku.
- Celkove je budka lehce forova ale co cekat za ty peníze
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »