Nejnovější recenze ze sekce Zahradní krmítka a budky
Forestina 19
Přidáno: 19. listopadu 2024
(naposledy upraveno 19. listopadu 2024)
Zakoupeno v UNI HOBBY
OK
Forestina 19
Přidáno: 19. listopadu 2024
(naposledy upraveno 19. listopadu 2024)
Zakoupeno v UNI HOBBY
- .....
Hezké.
Pěkné zboží.
už mám čtyři-velká spokojenost
- perfektní budka
hrůza a děs . Naštěstí mám šikovného přítele, který si s tím poradí a dá to do pořádku, protože se mi to nechce vracet
- Přímo zoufalé zpracování, neopracované dřevo kde hrozí zadření třísky. Fušeřina.
Hlavní vyobrazení krmítka naláká ke koupi zpracováním kde je použito vrutů, strany jsou zaoblené tvarované, ale to vůbec neodpovídá skutčnosti co nakonec přijde za hrůzu. Osobně tento produkt hned letěl do kontejneru.
všechny dílky k sesazení byly dokonalé a úžasně lehce se vše sesadilo. byla to radost, díky
- součástí je i to roztomilé kladívko z fotky
- ornitologové nám doporučili jako budku pro sýkorky apod.
- obsahuje vše pro sestavení
- zvládnou i děti
objednali jsme 4 produkty, byla to jednoduché / zábavné sestavovat. Různé děti 5-9 let to zvládli s návodem samy, leč občas zaasistoval dospělý. U dvou ze stavebnic bylo dodané lepidlo v tubě už příliš ztuhlé (stačí použít jiné lepidlo na papír či dřevo). U jedné ze stavebnic chyběly na jednom dílu díry na kolíčky, s vrtačkou otázka na minutu. I s těmito detaily, které jde navíc dopředu zkontrolovat, tak to bylo fakt super.
krmítko je variabilní jak na slunečnici tak na lojové koule
- Dezainově provedeno hezky,líbivě
- Materiálově je to horší.Vím,je to dřevo,jsem z oboru.Ovšem,měla by se více věnovat pozornost materiálu.Výrobek byl plný suků,což nesvědčí a snižuje vzhled výrobku.Vybral jsem si materiál borovici,pro její vlastnosti,ale takto sukovité provedení mě překvapilo.
Dobrá manipulace, krmítka se dobře plní.
- Krmí ptáky
- Nejde v něm bydlet
Zatím visí , spolehlivě krmí ptactvo. Nevhodné pro slepice, bažanty ,krůty ,husy a kachny.
- dobrá cena
- není povrchová úprava
Dobrá cena, mohla být povrchová úprava, ale za tu cenu dobré.
krásná práce a opravdu voní dřevem
- Přírodní vzhled
Myslím,že bude v zimě využité.
- Spokojenost,je závěsné
Krmítko je hezké,využiji v zimě pro táčky.
nebyl zde háček případně cokoliv jak budku uchytit
Krmítko mám krátce, zjistím až dorazím na chalupu, ale doufám, že bude prázdné a potom to bude super. Žádné jiné krmítko v této velikosti není, takže za mně výborná.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »