Nejnovější recenze ze sekce Zahradní krmítka a budky
Funguje tak jak se očekává a jak má.
- Kvalitni
Esschert Design budka BEST FOR BIRDS pro Střízlíka obecného, šedá 25 cm
Slancová
Přidáno: 4. července 2024
(naposledy upraveno 4. července 2024)
Zakoupeno v Emoce a Dekorace
- Dobré zpracování
Jsem dost zklamaná, neboť budka nemá avizované rozměry cca 11x13x25 cm. Mělo by být uvedeno zda se jedná o vnější nebo vnitřní rozměr, neboť 25 cm je výška budky včetně laťky na uchycení a vnitřní rozměr budky je
7 x 7 cm. Ani venkovní rozměry neodpovídají. Zbytečně jsem vyhodila peníze.
Plechové pítko, nenadchlo mě ani provedení ani kvalita. Cena kvalitě neodpovídá. Je malé, nepodívala jsem se na rozměry a dle obrázku vypadalo vyšší, než ve skutečnosti je. Podruhé bych neobjednala. Doufám, že alespoň splní účel, ptáci na něj zatím nepřiletěli ani jednou.
Kvalita zpracování vlastně odpovídá ceně krmítka
Objednávala jsem již druhé-první se v zimě velmi osvědčilo
- Nekvalitní výrobek.
Ostuda pro výrobce...ani učeň na truhláře v 1. ročníku by nic takového nevyrobil.
Za málo peněz, hodně muziky. Ptáčci jsou nadšení a krmítko je hojně navštěvované. Kolikrát na něm sedí 2 ptáčci najednou. Krmivo se snadno doplňuje.
- dobrá manipulace při naplňování
- příliš slabé tělo tubusu, slabý materiál praská (měl už jsem 1 krmítko)
- Špatně se otevírá stříška při naplňování
- Krásné spravování.
Krmítko je moc hezké, nenápadné, praktické, hezky se dosypává. Je pověšené na stromě, ale je dobré, že se dá připevnit i na tyč. Investice se vyplatila, jsem spokojená.
Skvost❤️
Naprostá spokojenost, kvalitní práce, snadná montáž, krasně zapadá do zahrady, žádný kýč
- Pítko je moc pěkné, věřím, že se bude líbit i ptáčkům a že vydrží zimu bez poškození, jak je psáno. Zatím ho ptáčci nevyužívají, protože je venku zima.
Skvělá cena i kvalita
Krmítko super
Moc hezká budka,ale moc malá
Dá se jednoduše sestavit.Všechny potřebné součástky jsou dodány.Spokojenost.
Vkusné pítko, jsem spokojená.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »